Al meer dan 30 jaar werken wij voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Ontariodreef 33-35 | 3565 BB Utrecht | T: 030 - 263 14 40 | E: info@gjvdberg.nl       

Bouwbedrijf van Den Berg werkt al 30 jaar voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Ramen deuren kozijnen en dakkapelen

De firma van den Berg heeft zich afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner voor de bouwsector met een heldere werkwijze en duidelijke prijs- en leveringsafspraken. Onze machinale is specialist in het vervaardigen van houten constructies voor woningen zoals houten kozijnen, houten deuren,  houten ramen en levert dan ook diverse houtconstructies (dakkapel) voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen.  

De machinale producten van de firma van den Berg worden met de grootste zorgvuldigheid gefabriceerd en kunnen op maat worden gemaakt. Bij de machniale producten heeft u de keuze uit diverse soorten hout van hoogwaardige kwaliteit. Voor de fabrikage van de kozijnen werken wij alleen met FSC gecertificeerde producten.       

Bij de firma van den Berg kunt u zowel als particulier als professional terecht voor het bestellen van uw producten.  Ons productieproces is flexibel waardoor wij u één kozijn kunnen leveren, maar ook grote aantallen kozijnen voor uw bouwproject.

BREED AANBOD HOUTEN KOZIJNEN    

De houten kozijnen van de firma van den Berg worden met de grootste zorgvuldigheid gefabriceerd en kunnen op maat gemaakt worden. Bij de productie van kozijnen heeft u de keuze uit diverse soorten hout van hoogwaardige kwaliteit.

In ons productaanbod vindt u verschillende soorten kozijnen waaronder:   

 1. Draaikiepkozijnen   
 2. Glaskozijnen   
 3. Schuifpuien   
 4. Voordeurkozijnen   
 5. Kozijnen voor monumentale panden          
 6. Kozijnen en constructies voor dakkapellen

BREED AANBOD HOUTEN DEUREN     

 De deuren in ons assortiment kenmerken zich door een stijlvol karakter gecombineerd met een hoge kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De deuren onze machinale zijn ingedeeld in Klassiek, Tijdloos en Modern. Zo kunt u kiezen voor de houten deur die bij uw interieur past en die volledig aansluit bij de uitstraling van uw woning.   

In ons productaanbod vindt u verschillende soorten deuren waaronder:      

 1. Binnendeuren       
 2. Buitendeuren       
 3. Garagedeuren
 4. SchuifpuienBalkondeuren      

BREED AANBOD HOUTEN RAMEN  

Bij de firma van den Berg kunt u zowel terecht voor het bestellen van een enkel raam als voor het bestellen van grote hoeveelheden ramen voor bijvoorbeeld bouwprojecten.            

In ons productaanbod vindt u verschillende soorten ramen waaronder:

 1. Draaikiep ramen 
 2. Kantelramen
 3. Schuiframen

Diensten

Service, dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud

Verbouw, renovatie en restauratie

Storingsdienst en calamiteiten management 

 1. Storingsdienst
 2. Ontstoppingsdienst
 3. Inbraakschade
 4. Storm, brandschade
 5. Lekkages en verstoppeningen
 6. CV - herstel
 7. Procesmanagement

Medische voorzieningen

Water, gas, riool, sanitair en CV installaties

Machinale producten

 • Ramen, deuren en kozijen

 

 

 

Maak gebuik van onze App voor het bestellen van uw machinale producten