Al meer dan 30 jaar werken wij voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Ontariodreef 33-35 | 3565 BB Utrecht | T: 030 - 263 14 40 | E: info@gjvdberg.nl       

Bouwbedrijf van Den Berg werkt al 30 jaar voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

RENOVATIE/RESTAURATIE 

Renovatie

G.J v/d Berg Bouwbedrijf houdt zich ook bezig met renovaties en heeft veel ervaring opgebouwd in renovatieprojecten van diverse omvang zoals (voor)gevels, dakgoten, verpauperde scholen, opvang projecten, kleedlokalen sportvereniging, bedrijfspanden als woningen etc. Met de benodigde kennis en ervaring van ongemotiveerde personeel zijn wij ook in staat om monumentale panden te renoveren naar de oorspronkelijke stijl. Ook wanneer u plannen hebt voor een ingrijpende uitbreiding of een kleine verbouwing staan wij voor u klaar.

Renovatie GJ v/d Berg

Restauratie

Natuurlijk houden wij ons ook bezig met restauratie waar wij zeer ervaren en gespecialiseerde in zijn geworden, dit mede door de vele werkzaamheden op dit gebied. Een bekend project van ons is de restauratie van het monumentale pand Huize Cromwijck aan de Vecht te Maarssen. Hierbij werd gebruik gemaakt van diverse originele oude bouwmaterialen. Onze ervaren en gemotiveerde werknemers van G.J. v/d Berg Bouwbedrijf, hebben hierdoor een zeer goede reputatie opgebouwd en zelfs ook een uitstekende mond op mond reclame. Restauratie betekent het in oude staat terugbrengen van een woning, kerk, monument of een oud pand. Er zal in detail uitgezocht moeten worden wat de oorspronkelijke staat van het gebouw was om dat terug te krijgen. Originele bouwtekeningen en informatie uit gemeentearchieven kunnen hierbij nuttige informatie opleveren.

Wilt u ook uw pand laten restaureren of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met G.J. v/d Berg Bouwbedrijf B.V.

Restauratie GJ v/d BergRestauratie GJ v/d BergRestauratie GJ v/d Berg

Diensten

Service, dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud

Verbouw, renovatie en restauratie

Storingsdienst en calamiteiten management 

  1. Storingsdienst
  2. Ontstoppingsdienst
  3. Inbraakschade
  4. Storm, brandschade
  5. Lekkages en verstoppeningen
  6. CV - herstel
  7. Procesmanagement

Medische voorzieningen

Water, gas, riool, sanitair en CV installaties

Machinale producten

  • Ramen, deuren en kozijen