Al meer dan 30 jaar werken wij voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Ontariodreef 33-35 | 3565 BB Utrecht | T: 030 - 263 14 40 | E: info@gjvdberg.nl       

Bouwbedrijf van Den Berg werkt al 30 jaar voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Onderhoud

Onderhoud

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dat wat goed is, moet goed blijven. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd worden.

Zo nodig moeten deze vervangen of hersteld worden. Dankzij onze moderne machinale, kunnen wij alle houten delen: kantel/kiep, schuif en/of draairamen, kozijnen maar ook kantstukken rondom de kozijnen met kralen, welvingen e.d. zelf na- of bijmaken.

Hierbij hoort natuurlijk ook het vervangen van binnen- of buitendeuren incl. al het nodige hang- en sluitwerk, dit alles kunnen wij voor u verzorgen. Zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk, het herstellen van rot houtwerk, kunt u een beroep op ons doen. Onze allround medewerkers verzorgen zowel uw spoedopdrachten als regulier onderhoud. Zowel voor een kleine of grote opdracht. Ook tijdens het uitvoeren van een klus denken wij nog steeds met u mee. Bij ons vindt u dus flexibiliteit en de oplossingen die u wenst. Vanaf het begin tot het eind.

Onderhoud

Diensten

Service, dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud

Verbouw, renovatie en restauratie

Storingsdienst en calamiteiten management 

  1. Storingsdienst
  2. Ontstoppingsdienst
  3. Inbraakschade
  4. Storm, brandschade
  5. Lekkages en verstoppeningen
  6. CV - herstel
  7. Procesmanagement

Medische voorzieningen

Water, gas, riool, sanitair en CV installaties

Machinale producten

  • Ramen, deuren en kozijen