Al meer dan 30 jaar werken wij voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Ontariodreef 33-35 | 3565 BB Utrecht | T: 030 - 263 14 40 | E: info@gjvdberg.nl       

Bouwbedrijf van Den Berg werkt al 30 jaar voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Referenties

De firma van den Berg  biedt  u een Totaal Concept  voor uw specifieke wensen. Wij  stellen de klant centraal in onze processen en ontzorgen u tijdens het hele proces van bouw of verbouw en regelen alles, uitgaande van de unieke situatie bij elke klant. Wij denken mee over energiebesparende maatregelen.

Omdat de klant bij ons centraal staat is een heldere communicatie voor ons een belangrijk uitgangspunt in het samenwerkingstraject .  Iedere wens is uniek en daarom bieden maatwerk en innovatie ons de beste oplossing om ieder project tot een succes te maken.

Wij zijn al vele jaren werkzaam in het Service, Klachten, Mutatie en Planmatig Onderhoud voor enkele toonaangevende woningcorporaties en vastgoedmaatschappijen in Utrecht en omgeving zoals bijvoorbeeld Winter trust, Elf Provinciën, Mitros, SSW en VOC (Portaal).

Wij ondersteunen al onze klanten met een storingsdienst 24/7 op het gebied alle calamiteiten zoals bijvoorbeeld inbraak, brand en stormschade, asbest verstoppingen, lekkages, CV storingen  en procesmangement.

Tevens beschikken wij over een machinale werkplaats die  bij calamiteiten binnen 24 uur voor u een raam of deur kan produceren.

De onserstaande firma's mogen wij als referentie's presenteren :

Boswijk
Boswijk
Buijs Asbest
Buijs Asbest
Buijs Glas
Buijs Glas
Elf Provincien
Elf Provincien
Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht
Miltenberg
Miltenberg
Mitros
Mitros
Pronk Ergo
Pronk Ergo
SSW
SSW
Urban Intrest
Urban Intrest
Van Wijk
Van Wijk
VOC
VOC
Wintertrust
Wintertrust

Diensten

Service, dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud

Verbouw, renovatie en restauratie

Storingsdienst en calamiteiten management 

  1. Storingsdienst
  2. Ontstoppingsdienst
  3. Inbraakschade
  4. Storm, brandschade
  5. Lekkages en verstoppeningen
  6. CV - herstel
  7. Procesmanagement

Medische voorzieningen

Water, gas, riool, sanitair en CV installaties

Machinale producten

  • Ramen, deuren en kozijen