Renovatie

G.J v/d Berg Bouwbedrijf houdt zich ook bezig met renovaties en heeft veel ervaring opgebouwd in renovatieprojecten van diverse omvang zoals (voor)gevels, dakgoten, verpauperde scholen, opvang projecten, kleedlokalen sportvereniging, bedrijfspanden als woningen etc.

Met de benodigde kennis en ervaring van ons gemotiveerde personeel zijn wij ook in staat om monumentale panden te renoveren naar de oorspronkelijke stijl. Verduurzaming van het gebouw|,verhogen van het wooncomfort, verbeteren van de verhuurbaarheid en verduurzaming van het vastgoed. Doelstellingen die u als professionele gebouwenbeheerder wilt realiseren.

Een renovatie  gaat verder dan regulier onderhoud. De omvang van een renovatie wordt vastgesteld op basis van de doelstellingen van de opdrachtgever en de leeftijd van een gebouw.

Bouwbedrijf van den Berg zorgt voor een upgrade van woningen.

Minimale overlast door heldere communicatie

Tijdens de uitvoering van een renovatie kunnen woningen bewoond blijven. U hoeft als verhuurder geen vervangende woonruimte te zoeken en de bewoner wordt verhuizen bespaard.

Omdat de bewoners in de woning blijven gedurende de uitvoering van de werkzaamheden, is het essentieel dat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Bouwbedrijf van den Berg garandeert dit.

Rekening houden met wensen en leefgewoontes van bewoners, een zo kort mogelijke doorlooptijd van de werkzaamheden en heldere communicatie voor, tijdens en na de renovatie vormen de basis van onze dienstverlening. De bewoners weten precies welke vakmensen van Bouwbedrijf van den Berg de werkzaamheden bij hen thuis komen uitvoeren en wanneer dat gebeurt.

Bouwbedrijf van den Berg is ook aanspreekpunt voor de bewoner, waardoor lijnen zo kort mogelijk worden gehouden en de opdrachtgever ook op dit vlak ontzorgd wordt. Bewonersvriendelijk te werk gaan is een essentieel onderdeel van ons vakmanschap.
een renovatie vraagt om kwaliteit
Samen met de opdrachtgever worden de doelstellingen in kaart gebracht. Bouwbedrijf van den Berg vertaalt de doelstellingen in materiaalgebruik en werkzaamheden.

Tevreden klanten

Bouwbedrijf van den Berg heeft tijdens het voeren van een opdracht te maken met twee klanten: de professionele gebouwenbeheerder als directe opdrachtgever en de huurder van de woning waar Bouwbedrijf van den Berg te gast is om de renovatie uit te voeren.

Ons doel is dat beide klanten meer dan tevreden zijn, zowel tijdens het uitvoeren van het project als na oplevering.

Restauratie

Natuurlijk houden wij ons ook bezig met restauratie waar wij zeer ervaren en gespecialiseerde in zijn geworden, dit mede door de vele werkzaamheden op dit gebied. Een bekend project van ons is de restauratie van het monumentale pand Huize Cromwijck aan de Vecht te Maarssen. Hierbij werd gebruik gemaakt van diverse originele oude bouwmaterialen. Onze ervaren en gemotiveerde werknemers van bouwbedrijf van den Berg, hebben hierdoor een zeer goede reputatie opgebouwd en zelfs ook een uitstekende mond op mond reclame. Restauratie betekent het in oude staat terugbrengen van een woning, kerk, monument of een oud pand. Er zal in detail uitgezocht moeten worden wat de oorspronkelijke staat van het gebouw was om dat terug te krijgen. Originele bouwtekeningen en informatie uit gemeentearchieven kunnen hierbij nuttige informatie opleveren.

Wilt u ook uw pand laten restaureren of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met bouwbedrijf van den Berg. 

Direct contact

G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V. logo
G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website