Ontariodreef 33-35 | 3565 BB Utrecht | T: 030 - 263 14 40 | E: info@gjvdberg.nl       

Bouwbedrijf van Den Berg werkt al 30 jaar voor de toonaangevende coöperaties ​in de provincie Utrecht zoals bijvoorbeeld Mitros, Portaal, Elf Provincien en SSW.

Over ons

De firma van den Berg voert al meer dan 30 jaar diverse werkzaamheden op alle facetten van het onderhoud voor de toonaangevende woningcorporaties,  vastgoedmaatschappijen en particulieren in Utrecht  zoals bijvoorbeeld Winter trust, Elf Provinciën, Mitros, SSW, Urban Interest, VOC (Portaal, Utrecht, Amersfoort en Leiden )van wijk, Wits en Pronk Ergo.

De firma van den Berg is in 1967 opgericht door Gerrit van den Berg

De huidige directievoering wordt gevormd door zijn dochter Petra van den Berg en  Adrie Miltenburg.

De firma van den Berg werkt met een ‘No Nonsense’ mentaliteit waarbij de norm afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat.

What you see is what you get

Vakbekwaam
Service gericht/Flexibel
Innovatief /Ondernemend
Betrouwbaar/Transparant
Betrokken/Ketengericht

Missie

De missie van de firma van den Berg is om onze opdrachtgevers te facaliteren bij het vormgeven van hun vastgoedstrategie om zo het  woon en gebruikersgenot van de huurders van de opdrachtgevers te  vergroten.

Visie

Firma van den Berg is een gespecialiseerde, adviserende vastgoed en onderhoudspartner, gewaardeerd door de opdrachtgevers om haar kennis, flexibiliteit en adviserende rol in vastgoedstrategie.

Firma van den Berg werkt keten en prestatiegerichtgericht, vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en senarios. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

Onze dienstverleining is vertaalt in een Totaal Concept waarbij wij de ambities van onze klanten delen en de klanten centraal stellen in onze bedrijfsprocessen.

Wij willen onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen en ontzorgen op het gebied van Service, Dagelijks, Mutatie, Planmatig onderhoud en Calamiteiten Service en  management op het gebied van inbraak, storm of brandschade. Tevens beschiktfirma van den Berg over een eigen machinale werkplaats, een onstoppings en storingsdienst 24/7    

Ambitie

Onze ambitie is helder: wij willen graag een van de toonaangevende onderhoudsbedrijven in de regio Utrecht zijn. Het belang van onze klanten staat hierbij altijd centraal. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.

Met onze service gerichte en flexibele instelling weten onze klanten wat ze mogen verwachten. We houden toezicht op een veilige werkomgeving en we investeren in opleidingen en materialen van onze medewerkers  

Duurzaam bouwen en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen in onze bedrijfsvoering

Verantwoord en Maatschappelijk ondernemen

We zijn  maatschappelijk betrokken en zoeken altijd naar mogelijkheden om werk, leren en mensen tot een afstand van de arbeidsmarkt te combineren. Tevens hechten wij veel waarde om onze eigen te talenten klaar te stomen voor de toekomst.

We zijn een erkend leerbedrijf en onderhouden nauwe contacten met opleidingsbedrijven zoaals Fundeon, Born en diverse ROC-opleidingen.

Grondstoffen

Firma  van den Berg maakt gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen en het restafval wordt gescheiden afgevoerd

Gelijkwaardigheid

Firma  van den Berg maakt geen verschil. Iedereen is gelijkwaardig. Bouwbedrijf van den Berg heeft met autochtone en allochtonde medewerkers een muticultuur. Zoals we die ook terug zien in de Nederlandse samenleving 

Accountantsverklaring

Uiteraard opereert Firma van den Berg binnen de kaders van de wet. We doen niet mee aan prijsafspraken of andere vormen van illegaal handelen. Jaarlijks wordt een accoutantsverklaring opgesteld  

Jaarlijkse controle

Jaarlijks controleert Firma  van den Berg of alle vergunning verhanden zijn. Zoals bouwvergunningen, het plaatsen van een steigers en bouwplaatsmaterieel en afdracht eventuele precario rechten.

Gecertificeerde keurinstellingen keuren jaarlijks onze gereedschappen en klimmaterieel en auditen onze VCA ** certificering

Diensten

Service, dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud

Verbouw, renovatie en restauratie

Storingsdienst en calamiteiten management 

  1. Storingsdienst
  2. Ontstoppingsdienst
  3. Inbraakschade
  4. Storm, brandschade
  5. Lekkages en verstoppeningen
  6. CV - herstel
  7. Procesmanagement

Medische voorzieningen

Water, gas, riool, sanitair en CV installaties

Machinale producten

  • Ramen, deuren en kozijen