Over G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V.

Bouwbedrijf Van den Berg voert al meer dan 30 jaar diverse werkzaamheden op alle facetten van het onderhoud uit voor de toonaangevende woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en particulieren in Utrecht  zoals bijvoorbeeld Winter trust, Elf Provinciën, Mitros, SSW, Urban Interest, VOC (Portaal, Utrecht, Amersfoort en Leiden ), Van wijk, Wits en Pronk Ergo.

Bouwbedrijf Van den Berg is in 1967 opgericht door Gerrit van den Berg.

De huidige directievoering wordt gevormd door Adrie Miltenburg en Petra van den Berg.

Bouwbedrijf Van den Berg werkt met een ‘No Nonsense’ mentaliteit waarbij de norm 'afspraak is afspraak' hoog in het vaandel staat.

What you see is what you get

  • Vakbekwaam
  • Service gericht/Flexibel
  • Innovatief /Ondernemend
  • Betrouwbaar/Transparant
  • Betrokken/Ketengericht

Missie

De missie van bouwbedrijf Van den Berg is om onze opdrachtgevers te faciliteren bij het vormgeven van hun vastgoed-strategie om zo het woon- en gebruikersgenot van de huurders van de opdrachtgevers te  vergroten.

Visie

Bouwbedrijf Van den Berg is een gespecialiseerde, adviserende vastgoed en onderhoudspartner, gewaardeerd door de opdrachtgevers om haar kennis, flexibiliteit en adviserende rol in vastgoedstrategie.

Bouwbedrijf Van den Berg werkt keten- en prestatiegerichtgericht vanuit strategische onderhoudsdoelstellingen met innovatieve producten en scenarios. Hierbij staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal.

Onze dienstverlening is vertaalt in een Totaal Concept waarbij wij de ambities van onze klanten delen en de klanten centraal stellen in onze bedrijfsprocessen.

Wij willen onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen en ontzorgen op het gebied van Service, Dagelijks-, Mutatie- en Planmatig onderhoud en Calamiteiten Service op het gebied van inbraak-, storm- of brandschade. Tevens beschikt bouwbedrijf Van den Berg over een eigen machinale werkplaats, En een lekkage-, onstoppings- en storingsdienst 24/7    

Ambitie

Onze ambitie is helder: wij willen graag een van de toonaangevende onderhoudsbedrijven in de regio Utrecht zijn. Het belang van onze klanten staat hierbij altijd centraal. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.

Met onze servicegerichte en flexibele instelling weten onze klanten wat ze mogen verwachten. We houden toezicht op een veilige werkomgeving en we investeren in opleidingen en materialen van onze medewerkers  

Duurzaam bouwen en maatschappelijke betrokkenheid zijn vaste onderdelen in onze bedrijfsvoering

Verantwoord en Maatschappelijk ondernemen

We zijn  maatschappelijk betrokken en zoeken altijd naar mogelijkheden om werk, leren en mensen tot een afstand van de arbeidsmarkt te combineren. Tevens hechten wij veel waarde om onze eigen te talenten klaar te stomen voor de toekomst.

We zijn een erkend leerbedrijf en onderhouden nauwe contacten met opleidingsbedrijven zoals Fundeon, Born en diverse ROC-opleidingen.

Grondstoffen

Firma  van den Berg maakt gebruik van zoveel mogelijk duurzame materialen en het restafval wordt gescheiden afgevoerd

Gelijkwaardigheid

Firma  van den Berg maakt geen verschil. Iedereen is gelijkwaardig. Bouwbedrijf van den Berg heeft met autochtone en allochtonde medewerkers een muticultuur. Zoals we die ook terug zien in de Nederlandse samenleving 

Accountantsverklaring

Uiteraard opereert Firma van den Berg binnen de kaders van de wet. We doen niet mee aan prijsafspraken of andere vormen van illegaal handelen. Jaarlijks wordt een accoutantsverklaring opgesteld  

Jaarlijkse controle

Jaarlijks controleert Firma  van den Berg of alle vergunning verhanden zijn. Zoals bouwvergunningen, het plaatsen van een steigers en bouwplaatsmaterieel en afdracht eventuele precario rechten.

Gecertificeerde keurinstellingen keuren jaarlijks onze gereedschappen en klimmaterieel en auditen onze VCA ** certificering

Direct contact

G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V. logo
G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website