Projecten

Projecten

De firma van den Berg  biedt  u een Totaal Concept  voor uw specifieke wensen. Wij  stellen de klant centraal in onze processen en ontzorgen u tijdens het hele proces van bouw of verbouw en regelen alles, uitgaande van de unieke situatie bij elke klant. Wij denken mee over energiebesparende maatregelen.

Omdat de klant bij ons centraal staat is een heldere communicatie voor ons een belangrijk uitgangspunt in het samenwerkingstraject .  Iedere wens is uniek en daarom bieden maatwerk en innovatie ons de beste oplossing om ieder project tot een succes te maken.

Wij zijn al vele jaren werkzaam in het Service, Klachten, Mutatie en Planmatig Onderhoud voor enkele toonaangevende woningcorporaties en vastgoedmaatschappijen in Utrecht en omgeving zoals bijvoorbeeld Winter trust, Elf Provinciën, Mitros, SSW en VOC (Portaal).

Wij ondersteunen al onze klanten met een storingsdienst 24/7 op het gebied alle calamiteiten zoals bijvoorbeeld inbraak, brand en stormschade, asbest verstoppingen, lekkages, CV storingen  en procesmangement.

Tevens beschikken wij over een machinale werkplaats die  bij calamiteiten binnen 24 uur voor u een raam of deur kan produceren.

Bekijk hieronder onze gerealiseerde projecten.

G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V. logo
G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website