Diensten

Firma van den Berg is een specialist voor al uw service, dagelijks, mutatie en planmatig onderhoud. Vanuit ons Totaal Concept beperken wij de doorlooptijd van projecten, ontzorgen klanten en minimaliseren de overlast voor bewoners of gebruikers van een pand.            

Service en dagelijks Onderhoud

Klanten kunnen ook bij ons terecht voor het service en dagelijks onderhoud, zoals het repareren van kozijnen of deursloten. Bewoners kunnen thuis blijven als het onderhoud wordt uitgevoerd. We werken netjes, leggen goed uit wat we doen en ruimen alles op na een werkdag.            

Mutatie onderhoud             

Bij mutatieonderhoud maakt firma van den Berg een woning zo snel mogelijk weer verhuur- of verkoopbaar. Of het nu gaat om het nalopen van de standaard servicepunten of een complete upgrading van keukens, toilet of  badkamers. We geven advies over het onderhoud en voeren de werkzaamheden vakkundig en efficiënt uit.            

Algemeen

Firma van den Berg is gespecialiseerd in maatwerk en daardoor dé partner voor allerlei soorten verbouwingen. Van kleine tot grote projecten. Van bedrijven tot particulieren en instellingen. We regelen bovendien vergunningaanvragen en kunnen elke verbouwing efficiënt en binnen budget uitvoeren. Door de ambitie van de opdrachtgevers centraal te stellen in onze bedrijfsprocessen kunnen wij voor hun de staat van het vastgoed vastgoed op het gewenste niveau houden.             
            
Onze vaklieden zijn klantgericht, betrouwbaar, vakbekwaam en beschikken over de benodigde competenties om  uw verbouw plezierig te laten verlopen. Netjes en klantgericht werken is dus wenselijk. En daarin ligt precies de kracht van firma van den Berg  

Direct contact

G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V. logo
G.J. vd Berg Bouwbedrijf B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Doorzoek de website